Sunday, 21 April 2019

Poftifest: UPI-Cu Poftă!


Pe 19 aprilie alături de colegii mei din blogsoferă am participat la prima ediție a evenimentului PoftiFest, organizat de UPI-Cu poftă!, o companie românească de servicii alimtentare.

Evenimentul a constat într-o degustare de mâncăruri inedite și au avut ocazia să vadă cum bucătarul le-a preparat. Desigur că nu a lipsit nici vinul. 


PoftiFest a avut loc la sediul central, unde se găsesc și depozitele pe șoseaua de centură nord din Craiova, aproape de aeroport. Este foarte aproape de oraș și se ajunge ușor. Un lucru interesant de știut este că depozitele au o capacitate de stocare de 600 de tone.Am petrecut o seară frumoasă de vineri, am degustat vinurile O mie de chipuri și l-am revăzut cu drag pe George Wine. 
Având în vedere că peste o săptămână este Paștele, evenimentul a venit la momentul potrivit. În această perioadă suntem mai curioși să încercăm alte rețete culinare, să experimentăm, iar Poftifest a reușit să ne potolească setea de cunoaștere. Photo Credit: Daniel Botea & Adrian Sora

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!