Tuesday, 23 April 2019

Placido Domingo Jr & friends, fascinant!


Concertul Placido Domingo Jr & friends a fost extraordinar! Pentru două ore, Placido Domnigo Jr alături de soprana Irina Polivanova și Laura Bretan ne-au purtat într-o fascinantă lume a muzicii.


Sâmbătă seara, la Polivalentă, am fost alături de colegii mei din blogosferă la concertul Placido Domingo Jr & friends. Sala a fost plină de oameni care așteptau cu nerăbdare să înceapă concertul. Și aveau motive întemeiate! Concertul a fost extraordinar.Laura Bretan a strălucit din toate punctele de vedere. Emoțiile, delicatețea și uriașul ei talent au transformat-o într-o mare artistă. M-am bucurat să o ascult în realitate având în vedere că la numai 13 ani a uimit America în cadrul show-ului America’s Got Talent, unde s-a clasat pe locul şase. În 2016 a ridicat sala şi juriul în picioare la audiţiile „Românii au talent”, concurs la care Laura a câştigat premiul cel mare.


Soprana Irina Polivanova, câştigătoarea premiului Virginia Zeani, ne-a încântat cu vocea și cu eleganța sa. Născută în Lviv, Ucraina a urmat cursurile Conservatorului din Moscova, începând cu anul 2014, la clasa profesorului Yuriy Grigorev.


Momentul meu preferat al concertul? Când Placigo Domingo Jr a cântat Por una cabeza, una din melodiile mele preferate.Photo Credit: Daniel Botea & Adrian Sora

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!