Wednesday, 27 February 2019

7 ani de blogging


Știu că se spune că trebuie să ai cei 7 ani de acasă. Dar uite că acum am și cei 7 ani de blogging. Sâmbăta trecută am sărbătorit alături de colegii mei din AsBO și prietenii polonezi 7 ani de blog meet.

Petrecerea a avut loc la Oxygen, unul din restaurantele mele preferate din Craiova. Acolo am avut parte și de o surpriză mai mult decât interesantă: o degustare de pahare. Narcis ne-a vorbit despre vinurile Domeniile Sâmburești, introducându-ne în istoria lor bogată. Știam vinurile, mă mai întâlnisem cu ele pe la degustări, dar și acasă. :)
Preferatul meu rămâne Cabernet SauvignonDupă prezentare, petrecerea a început. Ne-am delectat cu mâncare gustoasă, iar apa Aqua Carpatica ne-a ajutat să ne hidratăm. S-a dansat, s-a râs, s-a glumit într-o româno-engleză-poloneză. Și cumva ne-am înțeles cu toții.Aș vrea să vă vorbesc puțin despre experiența mea ca blogger. 
Am început să scriu prin 2015 datorită unui prieten care tot încerca să mă convingă. Ei bine...a reușit. Mi-am făcut un blog și am început să îmi aștern gândurile. Pe Daniel Botea l-am cunoscut în același an la lansarea cărții Zilele Amanților a Corinei Ozon. Într-o zi a observat că am și eu blog, invitându-mă la un blog meet. Și așa a pornit totul.
Anul acesta se fac 4 ani de când sunt alături de această comunitate a bloggerilor olteni. Între timp ne-am făcut și asociație: Asociația Bloggerilor Olteni. În acești 4 ani am cunoscut mulți oameni, am avut parte de conferințe și proiecte interesante, am învățat să apreciez vinul și am reușit, cumva, să ies din timiditate. 

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!