Sunday, 13 January 2019

Podul Prieteniei - schimb de experiență în mass media


Și uite că la început de 2019 am revenit în Bulgaria. De data aceasta am ajuns în Ruse, un frumos oraș aflat la graniță cu România. Auzisem despre el că este frumos, dar până acum nu avusesem ocazia să-l văd.
Alături de colegii mei de blogosferă și de jurnaliștii din Craiova, am participat la schimbul de experienţă, în domeniul mass media: Proiect “Îmbunătăţirea mobilităţii şi a ocupării forţei de muncă în industriile culturale şi creative din zona transfrontalieră RO-BG”.În prima zi am fost la Camera de Comerț, unde bloggerul Vladimir Mitev ne-a prezentat activitatea sa de pe blog, interviurile pe care le-a realizat, precizând că este deschis la colaborare blogosferică. Blogul său poartă numele Podul Prieteniei, articolele fiind scrise în limba română. :)
După prezentare, jurnaliștii craioveni au vorbit cu cei din presa bulgară, schimbând impresii și învățând unii de la alții. 
Apoi am vizitat centrul din Ruse, ne-am plimbat, am făcut multe poze. Vremea, într-un fel, a ținut cu noi. Nu a plouat. A nins puțin în noapte.


A doua zi am vizitat Televiziunea Națională din Bulgaria, unde i-am cunoscut pe jurnaliștii din Ruse. De asemenea, tot acolo, am văzut cum arătau camerele de filmat în trecut, domnul director povestindu-ne despre istoria televiziunii.
Au fost 2 zile pline de activități, am aflat lucruri interesante, am petrecut timpul în mod plăcut cu oameni frumoși și m-am bucurat să revăd Bulgaria.No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!