Friday, 28 December 2018

Câteva cuvinte despre 2018


Și uite cum trece și 2018. Un an haotic. Cu iubiri sfârșite și aruncate în eternul trecut, cu iluzii pentru zile mai bune, cu planuri mărețe, cu rătăciri, lacrimi de fericire și disperare și câte și mai câte. A fost un an diferit față de tot ce am simțit până acum.
A început promițător. Apoi a apărut drama. Și cumva, în mijlocul haosului a ieșit lumina. Nu a existat un echilibru, o linie de mijloc. A fost ori foarte rău ori foarte bun. Câteodată amândouă în același timp. 2018 a fost un paradox. O explozie de trăiri, de sentimente menite să deseneze cu creioane colorate altfel viața. 2018 nu a fost o cursă, ci o adevărată aventură. S-au scurs zilele și nopțile, plângându-le. M-am bucurat, am iubit acele momente încărcate de fericire și pasiune. Am cunoscut mulți oameni interesanți. Am vizitat locuri, am prețuit liniștea din jurul haosului. 
Și realizez că n-a fost un an rău. Da, am avut parte de drame în viața mea, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, n-au fost tragedii. Paradoxal, 2018 a fost un an foarte bun!

Ce m-a învățat 2018?
Să mă simt bine în pielea mea. 
Să nu mai am timp de răutăți.
Să spun nu atunci când nu imi convine ceva. 
Să las timiditatea în spate.
Să fiu așa cum vreau eu. Să nu mă axez după anumite cutume.
Să îmi prețuiesc viața. 

Ce îmi doresc pentru 2019?
Sănătate și un gram de noroc. 

Un an nou fericit! La mulți ani!

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!