Saturday, 22 September 2018

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie


Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.
Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul din Craiova care se deosebește prin excelență, profesionalism, pasiune și iubire pentru cultură. Deși este aproape de centru ( str Alexandru Macedonski nr 51), se află departe de agitația vieții de zi cu zi, reușind să aducă zâmbetul pe buze și liniștea tuturor celor care vin aici.În perioada 17-21 septembrie 2018 a avut loc Festivalul Mondial de Poezie Mihai Eminescu, iar Epoca Steak House and Wine Bar a fost gazda primei seri a festivalului, demonstrând încă o dată că este o adevărată prietenă a culturii. Poeți din lumea întreagă au fost fascinați de magia restaurantului, lăsându-se seduși de muzica live de calitate, mâncarea atent preparată și vinul nobil. Aș putea spune că aici cultura este imprimată puternic în aerul restaurantului, respirând limbajul poeziei.
În acea seară a avut loc un minunat recital de poezie, poeții rostindu-și propriile cuvinte în limba maternă. Poezia s-a împletit cu muzica într-o minunată poveste în acest portret contemporan al artei.
Se spune că vinul este cultură. Dar ce se întâmplă când vinul nobil, poezia și muzica se întâlnesc în același loc? Se deschide o nouă lume, una diferită față de tot ce am văzut până în prezent. Iar Epoca nu este poarta către acea lume, ci  reprezintă însăși locul de întâlnire al poeților, devenind raiul culturii.Domnul Cristi Berceanu nu este numai un om de afaceri, ci un adevărat promotor al culturii, dovedind de fiecare dată că prețuiește poezia și arta.
Sincere mulțumiri domnului Cristi Berceanu și soției sale, doamna Ramona Berceanu pentru efortul și grija lor în a transforma Epoca într-o ambasadă a culturii!

No comments:

Post a Comment

Brânzeturi cum se...cuVin: Crama La Salina și Delaco

Deși vremea nu a ținut noi, uite că am trecut și peste ninsoare numai să ajungem să degustăm vinurile Cramei La Salina în cadrul unui alt...