Friday, 17 August 2018

Prosecco sau Lambrusco?


Serile de vară au alt gust atunci când sunt acompaniate de Prosecco sau Lambrusco și desigur..alături de prietenii tăi. Și știm cu toții cât de frumoase sunt serile de vară, atunci când soarele se ascunde, iar noi începem să petrecem în ritmul nopții, iar căldura sufocantă de pe zi dispare.
Și apare bucuria de a trăi, de a parcurge câteva ore alături de persoanele dragi sufletului tău, bucurându-vă de momente frumoase și clipe magice.

Prosecco oferit de Anya’s Delicatese m-a dus cu gândul la acest lucru. În caz că nu știați, Anya’s Delicatese este primul partener din țară al Maestrului cafegiu Gheorghe Florescu (vă recomand să îi citiți cartea: Confesiunile unui cafegiu). Magazinul Anya’s Delicatese se află în spatele Judecătoriei și vă oferă o gama variantă de minune: vinuri, cafea, dulciuri și lista continuă. 

În cadrul degustării de vin, organizată de AsBO și DicționarCulinar.ro la 5 Continents (un restaurant excelent) am avut parte și de ceva special. Seara a început cu Prosecco, un vin de origine italiană, numele provenind de la localitatea cu același nume. Se servește rece și poate fi servit și la micul dejun. Bun mod să îți începi ziua, nu? Aș putea spune că o zi de vacanță minunată poate să înceapă cu un Prosecco.
La sfârșitul degustării, domnul Liviu Dorel Ionescu de la Vinuri Craiova ne-a încântat cu Lambrusco.
De unde vine numele? De la soiul de struguri din care se obține vinul. Acest soi de struguri are o istorie fascinantă: de pe vremea romanilor și etruscilor. 


Perfecte pentru o seară de vară. 
Perfecte pentru momente frumoase alături de cei dragi ție.
Perfecte pentru noi. 


No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!