Monday, 30 July 2018

Stricăm o generație vine la CraiovaSpectacolul Stricăm o generație vine la Craiova. Pe 7 octombrie îi puteți vedea pe Dan Badea, Cătălin Bordea și Cosmin Nedelcu Micutzu la un show incredibil de stand up comedy.
În caz că nu știați, cei trei sunt absovenți ai UNATC și de 15 ani au ales lumea stand up-ului, considerată a fi una dintre cele mai provocatoare forme de divertisment în care îți scrii textul și ești foarte aproape de interacțiunea directă cu publicul.

Unde va avea loc? La Sala Polivalentă, începând cu ora 20.00.
Biletele pot fi cumpărate online de aici: 

https://www.iabilet.ro/bilete-stand-up-badea-bordea-si-micutzu-stricam-o-generatie-35053/

dar și din rețeaua magazinelor Flanco, Orange și Vodafone.

Spectacolul s-a bucurat de un succes incredibil la București, considerat fiind un drept la replică față de cei care considerau că Stand Up Comedy nu este nimic altceva decât un show incomod.

Un spectacol de Stand Up Comedy nu trebuie să treacă prin filtru criticii, ci privit detașat, cu mintea deschisă. Limbajul, până la urmă, este unul întâlnit de zi cu zi fie că vrem sau nu. Trăim cu și printre oameni, suntem mereu expuși la diferite cuvinte, unele decente, altele mai puțin...
La acest gen de spectacol mergi să te relaxezi, să râzi și fără să treci totul prin filtru criticii. 

Spectacolul Stricăm o generație „nu dăunează grav sănătății tale  și a celor din jurul tău”. De ce? Pentru că nu impune nimic. Te așteaptă să te relaxezi, să te detașezi de stresul din jurul tău și să râzi. Nu schimbă comportamentul tinerilor. 

No comments:

Post a Comment

Brânzeturi cum se...cuVin: Crama La Salina și Delaco

Deși vremea nu a ținut noi, uite că am trecut și peste ninsoare numai să ajungem să degustăm vinurile Cramei La Salina în cadrul unui alt...