Skip to main content

Câteva cuvinte la ceas de seară


Iubește-te femeie!

Iubește-te pe tine! Dăruiește-ți timp ori de câte ori ai nevoie! Nu lăsa tristețea și dezamăgirea să îți stea umbră și nu căuta motive pentru fiecare nemulțumirea a ta. Atât timp cât nu cauți soluția, evită să te compătimești.
Nu lăsa nemulțumirea altora să îți devină ție dramă. Sunt prea multe tragedii pe această lume. De ce să îți irosești buzele cu suspine și ochii să îi îneci în lacrimi? Nu permite nimănui să te facă să plângi sau să te simți inutilă!
Păstrează-ți privirea blândă, iar cuvintele tale să îți fie formate din bunătate și iubire.
Ești frumoasă în fiecare zi. Nu există zile mai bune sau mai proaste. Nu ai nevoie de aprobarea nimănui ca să te simți frumoasă. Când tu ai o singură viață, ai de gând să o irosești pe nimicuri?
Admiră oamenii. Caută să vezi ceva bun în fiecare om pe care îl întâlnești. Doar un om nemulțumit de sine va căuta să aducă la suprafață defectele altora. Cei mulțumiți de sine, nu îi interesează.
Descoperă lumea! Nu te lăsa prinsă într-un singur loc.
Ai grijă de sufletul tău.
Ai grijă de trupul tău.
Și păstrează-ți mintea limpede! Căci fără ea, te arunci în prăpastia haosului.
Și nu uita! Fiecare zi pe care o trăim reprezintă darul lui Dumnezeu.
Prețuiește fiecare clipă! Iubește!

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.