Thursday, 14 June 2018

Zilele Porților Deschise BMW la Craiova


Între 14 și 16 iunie 2018, au loc Zilele Porților Deschise MHS Motors- Automobile Bavaria Craiova, unde puteți testa noul BMW X3 și primul BMW X2 din istorie.


Conferința de presă a dat startul unor zile mai mult decât interesante, unde posesorii de BMW pot beneficia de servicii premium precum: servicii de întreținere și reparație, servicii de buy-back și trade-in pentru vehicule noi și rulate, piese de schimb și accesorii de origine BMW și oferte speciale BMW Service, dedicate fiecărui tip de client. 
Noul BMW X3 vine cu ultima generație de BMW iDrive cu ecran cu funcție touch, control prin gesturi, cel mai sofisticat sistem head-up display, BMW display key sau ultima generație a sistemului BMW xDrive. 
- 6 din 10 modele sunt echipate cu Head-up display
- 4 din 10 modele vin cu noua BMW Display Key
- 3 din 10 cu sistem de control al gesturilor
- 80 % din noile modele BMW X3 vor avea sistem de navigație.Primul BMW X2 din istorie iese în evidență, având un design nou, care combină formele dinamice și proporțiile reduse ale unui coupe cu construcția robustă a unui model BMW X. 
BMW X2 aduce un suflu nou printre iubitorii de BMW, această mașină fiind considerată pe șosea că ”are atitudinea unui atlet în forma sa de vârf”.După conferință, am fost alături de domnul Cristian Păsărică, Group PR Manager, Automobile Bavaria Group, la un test drive atât cu noul BMW X3, cât și cu BMW X2. A fost o experiență interesantă, ambele mașini reprezentând o incursiune în confort, eleganță și noutate.
Eu fiind filolog la bază, specificațiile tehnice nu îmi sunt prietene, așa că vă recomand să profitați de aceste zile deschise și să aflați toate informațiile dorite direct de la persoanele specializate la reprezentanța din Craiova, Calea București, nr 131/11, Pielești.

Și încă un lucru important! :)
De azi până sâmbătă, 16 iunie, MHS Motors Craiova, vă așteaptă cu oferte speciale BMW service, prețuri promoționale pentru vehicule rulate, test-drive cu cele mai noi modele BMW, catering, kids corner, tombolă, vizita ghidată atelier și multe alte surprize.

No comments:

Post a Comment

Brânzeturi cum se...cuVin: Crama La Salina și Delaco

Deși vremea nu a ținut noi, uite că am trecut și peste ninsoare numai să ajungem să degustăm vinurile Cramei La Salina în cadrul unui alt...