Tuesday, 5 June 2018

Vila Dobrușa: Picnic Avincis de Rusalii


Rusaliile nu înseamnă numai o zi liberă, ci de 3 ani are o altă semnificație: Picnic la Crama Avincis, un loc de poveste. De dimineața am pornit cu colegii mei din blogosfera oltenească către Drăgășani, respectiv Vila Dobrușa și am ajuns mai devreme decât ne-am fi gândit.

Vremea a ținut cu noi. Dacă la început a fost înnorat, după ora 1 soarele a început să strălucească, împletindu-se cu peisajul atât de frumos.

Alături de domnul Valeriu Stoica
După ce au început să vină oamenii, domnul Călin Nicolae ne-a îndrumat la un tur pe Domeniul Dobrușa, povestindu-ne istoria cramei și nu numai. A fost o incursiune în lumea vinului.O zi plăcută de sfârșit de primăvară, muzică frumoasă, oameni dragi, vinuri nobile...într-un singur cuvânt: relaxare.
Responsabil de muzica bună a fost Alex Porro & Band, care ne-a purtat prin diferite genuri de muzică, de la My Way a lui Frank Sinatra la Copacul lui Aurelian Andreescu.
Un loc de poveste, care te impresionează cu fiecare pas. Este locul potrivit pentru a te „refugia” de agitația de zi cu zi, de a fi în armonie cu natura...și totul la un pahar de vin.
M-am plimbat, m-am bucurat de soare și am făcut multe poze. :)
Spre disperarea colegului meu, Marian

O paletă de culori....
La sfârșit am făcut o poză de grup cu colegii mei din blogosfera oltenească, cu Mihai Frâncu (m-am bucurat să-l revăd) și cu domnul Valeriu Stoica și soția sa.


No comments:

Post a Comment

Brânzeturi cum se...cuVin: Crama La Salina și Delaco

Deși vremea nu a ținut noi, uite că am trecut și peste ninsoare numai să ajungem să degustăm vinurile Cramei La Salina în cadrul unui alt...