Skip to main content

Secretul meu? B12 Vital


Am o viață activă. Haotică aș  putea spune. Încep programul de dimineață și nu știu când termin. Și ca să fie totul minunat, nu prea mă înțeleg bine cu carnea. Trec și săptămânile, iar eu uit să mănânc.  De ce vă zic acest lucru? Sursa de vitamina B12 se găsește în produse de origine animală. Și eu sunt mai predispusă la o carență de vitamina B12.


Anul acesta am descoperit o comoară. Da, pentru mine este o comoară. În fiecare dimineață, iau o pastilă de B12 Vital, iar efectele sunt incredibile.

Care sunt acestea?
- mă concentrez mai bine
- nu mă mai simt obosită
- am scăpat de insomnie, dorm bine
- starea de irascibilitate a dispărut, sunt mai mereu veselă
- am toată ziua energie

Încerc în viața mea să aduc un echilibru ori de câte ori pot, iar B12 Vital este exact ceea ce căutam.
Un lucru interesant de știut este faptul că poți să ai deficiență de B12 chiar și dacă ești mare carnivor. Corpul, de multe ori, nu sintetizează vitamina B12 și de aici pot apărea multe probleme de sănătate. De aceea este important să ne facem analizele, să mâncăm sănătos, să facem mișcare, să gândim pozitiv și să avem grijă să-i aducem trupului aportul de vitamine necesare.

B12 Vital este un supliment alimentar, lansat de curând în România și este disponibil în mai multe lanțuri de farmacii din țară. În Craiova se găsește în farmaciile de pe Calea București.
Producătorul B12 Vital este WÖRWAG Pharma, o renumită companie germană.

Îmi place când lumea se miră de energia mea și de faptul că mereu reușesc să îmi duc la capăt toate proiectele, păstrându-mi optimismul.

Secretul meu? B12 Vital.

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.