Tuesday, 26 June 2018

Secretul meu? B12 Vital


Am o viață activă. Haotică aș  putea spune. Încep programul de dimineață și nu știu când termin. Și ca să fie totul minunat, nu prea mă înțeleg bine cu carnea. Trec și săptămânile, iar eu uit să mănânc.  De ce vă zic acest lucru? Sursa de vitamina B12 se găsește în produse de origine animală. Și eu sunt mai predispusă la o carență de vitamina B12.


Anul acesta am descoperit o comoară. Da, pentru mine este o comoară. În fiecare dimineață, iau o pastilă de B12 Vital, iar efectele sunt incredibile.

Care sunt acestea?
- mă concentrez mai bine
- nu mă mai simt obosită
- am scăpat de insomnie, dorm bine
- starea de irascibilitate a dispărut, sunt mai mereu veselă
- am toată ziua energie

Încerc în viața mea să aduc un echilibru ori de câte ori pot, iar B12 Vital este exact ceea ce căutam.
Un lucru interesant de știut este faptul că poți să ai deficiență de B12 chiar și dacă ești mare carnivor. Corpul, de multe ori, nu sintetizează vitamina B12 și de aici pot apărea multe probleme de sănătate. De aceea este important să ne facem analizele, să mâncăm sănătos, să facem mișcare, să gândim pozitiv și să avem grijă să-i aducem trupului aportul de vitamine necesare.

B12 Vital este un supliment alimentar, lansat de curând în România și este disponibil în mai multe lanțuri de farmacii din țară. În Craiova se găsește în farmaciile de pe Calea București.
Producătorul B12 Vital este WÖRWAG Pharma, o renumită companie germană.

Îmi place când lumea se miră de energia mea și de faptul că mereu reușesc să îmi duc la capăt toate proiectele, păstrându-mi optimismul.

Secretul meu? B12 Vital.

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!