Skip to main content

Workshop Digital Parents Talks la CraiovaSâmbătă a avut loc la Ramada, Workshopul Digital Parents Talks, susținut de Lidl și BCR, pentru bloggeri și jurnaliști și este un proiect marca Parenting PR. Aici le-am cunoscut pe Lavinia Pavel și Ana Nicolaescu, care au reușit să explice lumea bloggingului într-un mod cât mai atractiv. La început am crezut că se referă la tot ce ține de domeniul părinți-copii, iar eu cum nu sunt mamă, mă gândisem că nu este de mine. Greșit. De fapt, în cadrul workshopului s-a discutat despre problemele pe care le întâmpină orice blogger, pornind de la întrebarea „Cine sunt eu în mediul online?”.

Anul acesta se împlinesc 3 ani de când m-am apucat de scris. Îmi aduc aminte că am început să scriu, mai mult la recomandarea unui prieten. Pe măsură ce a trecut timpul, am cunoscut mai mulți bloggeri în cadrul întâlnirilor offline, am intrat în Asociația Bloggerilor Olteni și am trecut pe domeniu propriu.

Ana Nicolaescu sau Mămica Urbană, ne-a vorbit despre experiența profesională. Dacă ești serios, pui pasiune în tot ceea ce faci, reușești să îți creezi o comunitate.Lavinia Pavel a povestit despre SEO și tot ce înseamnă acesta.
În cadrul acestui workshop, am înțeles mai bine că trebuie să fac anumite schimbări în bloggul meu, să-i aduc o îmbunătățire generală. Și promit să fac acest lucru.

După pauza de prânz, am continuat cu un curs de educație financiară, Școala de bani, realizat de trainerii BCR – Adrian si Coralia. Aici, lucrurile au început puțin să se complice, în sensul că au apărut calculele matematice. Sunt responsabilă cu cheltuielile mele? Aș fi zis că nu, dar surprinzător, am constatat că da. Cu ajutorul unor exerciții și diverse calcule, am aflat câți bani cheltui în fiecare lună.

Tot în cadrul acestei sesiuni, s-a discutat despre a nu cheltui mai mult decât câștigi. Și de cât de important este să economisești pentru la pensie. Pentru mine, la 27 de ani, poate sună ciudat să mă gândesc la pensie, dar am aflat că trebuie să începem încă de când suntem tineri pentru a ne asigura o bătrânețe ușoară.
A fost o sâmbătă care mi-a adus beneficii: am aflat informații interesante, am cunoscut oameni noi, m-am revăzut cu colegii mei.
Mulțumiri trainerilor și sponsorilor Lidl și BCR!


Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.