Skip to main content

O fascinantă călătorieTinerețea nu este veșnică. Și acest lucru o știm cu toții. Până la vârsta de 25 de ani, nici nu mă gândeam că ridurile încep, în curând, să își facă apariția. Apoi am început să mă stresez. Să realizez că timpul trece și nimeni nu scapă. Dar m-am calmat. Ar fi inuman să îmi reprim fericirea sau tristețea, de teama apariției ridurilor de expresie. Este absurd. Am cunoscut, la un moment dat, o femeie, care se ferea să zâmbească sau să își arate vreo emoție, de frica acestor linii atât de ”enervante”. Până la urmă, o femeie frumoasă este una fericită. Iar când timpul nostru trece așa de repede, oare ce contează mai mult în viață? Să ne exprimăm sentimentele sau să stăm mereu serioase?

Considerăm că viața are o mie și una de nuanțe și că nu există numai alb și negru. Câteodată există, pentru că, de multe ori, noi refuzăm să privim astfel lucrurile. Alegerile sunt simple. Numai de noi depinde dacă le facem să fie așa sau nu. Și așa se întâmplă și în legăturile noastre cu oamenii. Unii sunt atât de nepotriviți pentru sufletul nostru, încât fiecare celulă din trupul nostru ne spune să fugim. Dar noi, cumva, rămânem prinși. De rușine? Teamă? Înțelegere? Consider că oamenii potriviți sufletului tău apar atunci când ușa inimii tale este deschisă.

În ultimul timp, am vorbit foarte mult de alegeri și oameni. Poate pentru că am realizat, într-un târziu, că lăsam prea mult de la mine. În speranța că totul va fi bine. Și iertam. Și azi. Și mâine. Și treceau anii. Iar mie îmi era teamă să nu supăr. Sunt din ce în ce mai aproape de vârsta de 30 de ani. Câteva riduri fine au început să se deseneze pe chipul meu, caut liniștea și nu mai am răbdare să îmi pierd timpul cu oameni, care nu sunt pe aceeași undă cu mine. Și nu este nicio tragedie!

Mă bucur de lucrurile mărunte. Râd. Plâng de câte ori simt nevoia. Timpul este o împletire de sentimentele, iar viața reprezintă o fascinantă călătorie.

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.