Wednesday, 9 May 2018

Caravana #EconomielaEnergie a sosit în #Craiova


În perioada 9-13 mai 2018 pe esplanada Teatrului Național din Craiova, întâlnim Caravana Economie la Energie. Despre ce este vorba? Păi..așa cum spuneam și aici, caravana are rolul de a informa cetățeanul de beneficiile unui consum redus de energie.
În pavilionul mobil, puteți afla informații interesante privind economia la energie, iar acestea sunt descoperite într-un mod cât mai ingenios. 
Vă recomand să vizitați aceasta caravană. O să rămâneți surprins! Vă asigur! :)


Câteva exemple:
„Scoțând din priză electrocasnicele atunci când nu le folosești sau folosind un prelungitor cu întrerupător poți economisi cam 180 lei pe an.
Alege cu atenție electrocasnicele pe care le cumperi, pentru că cele din cea mai înaltă clasă energetică pot fi mai eficiente cu 60% decât celelalte. 6. Spălând la 30°C, o familie poate economisi până la 75 de lei pe an. Ciclurile de spălare la temperatură ridicată sunt utile doar pentru rufe foarte murdare.
Cuptorul cu microunde este mai eficient decât plita pentru încălzirea unor porții individuale. Gătind economic o familie poate economisi până la 160 lei pe an.”
Campania de informare #EconomielaEnergie este lansată de Comisia Europeană și are rol de a promova un stil de viață mai sănătos atât din punct de vedere moral pentru planeta noastră, cât și financiar pentru buzunarul nostru.No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!