Skip to main content

Caravana #EconomielaEnergie a sosit în #Craiova


În perioada 9-13 mai 2018 pe esplanada Teatrului Național din Craiova, întâlnim Caravana Economie la Energie. Despre ce este vorba? Păi..așa cum spuneam și aici, caravana are rolul de a informa cetățeanul de beneficiile unui consum redus de energie.
În pavilionul mobil, puteți afla informații interesante privind economia la energie, iar acestea sunt descoperite într-un mod cât mai ingenios. 
Vă recomand să vizitați aceasta caravană. O să rămâneți surprins! Vă asigur! :)


Câteva exemple:
„Scoțând din priză electrocasnicele atunci când nu le folosești sau folosind un prelungitor cu întrerupător poți economisi cam 180 lei pe an.
Alege cu atenție electrocasnicele pe care le cumperi, pentru că cele din cea mai înaltă clasă energetică pot fi mai eficiente cu 60% decât celelalte. 6. Spălând la 30°C, o familie poate economisi până la 75 de lei pe an. Ciclurile de spălare la temperatură ridicată sunt utile doar pentru rufe foarte murdare.
Cuptorul cu microunde este mai eficient decât plita pentru încălzirea unor porții individuale. Gătind economic o familie poate economisi până la 160 lei pe an.”
Campania de informare #EconomielaEnergie este lansată de Comisia Europeană și are rol de a promova un stil de viață mai sănătos atât din punct de vedere moral pentru planeta noastră, cât și financiar pentru buzunarul nostru.Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.