Skip to main content

Blog Meet nr 74 la Il Forno Pub&GrillA sosit momentul să fie o altă întâlnire a bloggerilor. După o zi plină la conferința Digital Parents Talks, m-am revăzut cu bloggerii la Il Forno Pub&Grill, unde am continuat discuțiile într-o manieră mai informală. Vremea surprinzător de caldă. Dacă acum 2 luni ne uitam pe fereastră și ne minunam de fulgii care cădeau pe asfalt, uite că de data aceasta, căldura de vară ne-a surprins (plăcut). Deși a venit cam devreme vara, dar să revenim la blog meet.


Il Forno Pub&Grill mereu mă surprinde! De data aceasta, am înlocuit pizza din Craiova cu alte bunătăți. Pentru început am avut:

Calamari cu sos chilymaio


Surpriza a fost mare pentru mine, știind că nu îmi plac fructele de mare. Dar am zis, totuși să încerc. Și bine am făcut. Calamarii au fost delicioși! 

Burger de vită AngusAcest burger este potrivit pentru cei care își doresc o mâncare consistentă și delicioasă! Cei de la Il Forno reușesc să mulțumească chiar și pe cei mofturoși..așa ca mine. :)


Pork Bely cu piure legume și sos brun


Acest fel de mâncare, mă duce cu gândul la o masă de prânz. Îl consider mai potrivit, fiind cu carne de porc. Eu, personal, nu prea mă înțeleg bine cu carnea de porc, dar am mâncat legumele. Delicioase! Colegii mei au spus că această mâncare, cu tot cu carnea de porc, a fost foarte bună. Eu nu pot să-i contrazic! :)

Brownie cu ciocolată și înghețată de vanilie


Desertul a fost un deliciu! Înghețată și brownie. Ce poate să fie mai bun? I-am zis și lui Damian că mi-a plăcut faptul că nu a fost nici dulce, nici amară. Tocmai potrivită pentru a încheia o seară de sâmbătă! 


Seara a continuat frumos, cu multe râsete...ca de obicei. Chiar dacă eu venisem la blog meet obosită și mai fără energie, pe parcurs mi-am revenit. Alături de oameni veseli, nu ai cum să fii altfel.
Il Forno Pub&Grill are multă bunătăți, începând cu salate, paste, pizza și mâncare grill

Photo Credit: Damian Irimescu


Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.