Skip to main content

One Weekend to Remember în Craiova. Cel mai mare festival latino din OlteniaCe faci weekendul viitor? Nu știi?
Ce zici de cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia „One Weekend to Remember”? Festivalul are loc în perioada 4-6 mai 2018, la Casa de Cultură a Studenților și reunește campioni naționali și internaționali,  dansatori profesionisti si amatori de salsa, bachata, kizomba, rueda de casino, semba si afro-house.

Numărul participanților în cele 3 zile de festival se așteaptă să depășească 1000 de persoane. De asemenea se organizează și  INTERNATIONAL KIZZ CUP CRAIOVA 2018- Cupa Internațională de Kizomba, cu premii de peste 2000 de euro (premii în bani și voucher-city break).

Ce părere ai? Nu-i așa că este interesant?
Și încă o informație importantă: competiția este una dintre cele mai mari din lume, iar concursul este pentru dansatorii de kizomba/semba (amatori și profesioniști)!!!

La acest festival participă artisti internationali din Portugalia, Anglia, Franța, Italia, etc. Iar școlile cu dans cunoscute din România și-au anunțat participarea:  Sonrisa Dance Center -Cluj Napoca, Step In2 Salsa -Brasov, Corazon Latino Dance School - Bucuresti, Salsa Picante – Brasov, Good Mood – Bucuresti, Latin Dance – Bucuresti, Dance Xplosion – Sibiu, Kizz DC- Bucuresti, HeartBeat Kizomba – Timisoara, Passos Latino – Bucuresti, Salsa Factory- Bucuresti, Salsa with Attitude- Timisoara, Dansatorii Anonimi – Iasi, IDance Studio- Bucuresti.
Muzica va fi asigurată de cei mai buni DJ din țară: Dj Andy, Dj Martinelli, Dj Romy, Dj Shadaw, Dj Zoe, Dj Marian, dar si din afara tarii : Dj Ruddy – Franta, Dj Fadi K – Anglia. Iar petrecerea va ține până în zori.

Informații și rezervări:
e-mail: festivalcraiova@gmail.com
0762322786Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.