Sunday, 29 April 2018

One Weekend to Remember în Craiova. Cel mai mare festival latino din OlteniaCe faci weekendul viitor? Nu știi?
Ce zici de cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia „One Weekend to Remember”? Festivalul are loc în perioada 4-6 mai 2018, la Casa de Cultură a Studenților și reunește campioni naționali și internaționali,  dansatori profesionisti si amatori de salsa, bachata, kizomba, rueda de casino, semba si afro-house.

Numărul participanților în cele 3 zile de festival se așteaptă să depășească 1000 de persoane. De asemenea se organizează și  INTERNATIONAL KIZZ CUP CRAIOVA 2018- Cupa Internațională de Kizomba, cu premii de peste 2000 de euro (premii în bani și voucher-city break).

Ce părere ai? Nu-i așa că este interesant?
Și încă o informație importantă: competiția este una dintre cele mai mari din lume, iar concursul este pentru dansatorii de kizomba/semba (amatori și profesioniști)!!!

La acest festival participă artisti internationali din Portugalia, Anglia, Franța, Italia, etc. Iar școlile cu dans cunoscute din România și-au anunțat participarea:  Sonrisa Dance Center -Cluj Napoca, Step In2 Salsa -Brasov, Corazon Latino Dance School - Bucuresti, Salsa Picante – Brasov, Good Mood – Bucuresti, Latin Dance – Bucuresti, Dance Xplosion – Sibiu, Kizz DC- Bucuresti, HeartBeat Kizomba – Timisoara, Passos Latino – Bucuresti, Salsa Factory- Bucuresti, Salsa with Attitude- Timisoara, Dansatorii Anonimi – Iasi, IDance Studio- Bucuresti.
Muzica va fi asigurată de cei mai buni DJ din țară: Dj Andy, Dj Martinelli, Dj Romy, Dj Shadaw, Dj Zoe, Dj Marian, dar si din afara tarii : Dj Ruddy – Franta, Dj Fadi K – Anglia. Iar petrecerea va ține până în zori.

Informații și rezervări:
e-mail: festivalcraiova@gmail.com
0762322786No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!