Skip to main content

În cinstea vieții!


Și liniștea este cea care domină gândurile. Pentru că niciodată nu ai putea să cunoști fericirea într-o stare ambiguă. Am cunoscut fericirea în cele mai nesemnificative momente. Oamenii sunt cei care crează cele mai frumoase momente. Nu putem trăi izolanți. Este absurd. Am întâlnit oameni frumoși, care m-au ajutat să apreciez viața. Să învăț să renunț din când în când la rigiditate și să las viața să mă surprindă.
Pornim în viața cu un gând bine știut. Apoi, pe măsură ce trece timpul, ne schimbăm. Începem să realizăm că tot ce ne-am dorit, de fapt, nu a însemnat nimic. Că sunt atât de multe lucruri frumoase pe lumea aceasta și este aproape imposibil să ne lăsăm conduși de propria limitare. 
Încercăm să găsim rolul vieții, să ne păstrăm capul sus, indiferent de probleme și să iubim, căci fără iubire, noi suntem goli. Viața este lipsită de sens dacă nu iubim. Și în căutarea ei, se întâmplă să ne călcăm de multe ori pe orgoliu, să facem sacrificii incredibile, ca apoi să ne trezim răniți. Dar speranța trăiește alături de noi. Ea este cea care ne este prietenă și ne ambiționează să plecăm iar în căutarea iubirii. 
Nu știu cum va fi viața mea și nici nu aș vrea să îmi aflu viitorul într-o ceașcă de cafea. Ci îmi doresc să las viața să mă surprindă. Să iubesc zilele cu soare, dar și pe cele cu ploaie. Iarna să îmi înghețe obrajii și să îmi feresc buzele cu un fular, de teamă să nu răcesc. Iar toamna să îmi pună la picioarele frunzele sale. Și să le iubesc. Să admir natura și să mă îndrăgostesc de ea de fiecare dată. Poate nu suntem construiți să fim toți la fel. Iar acest lucru este perfect. Suntem atât de diferiți. Dar avem un singur scop. Să iubim. Cu pasiune. Cu dorință. Cu neliniște. Iubirea este cea care ne ține aproape. Ea este cea care construiește, în altarul sufletului nostru, dorința de a fi mai buni, de a ne îndrăgosti iar și iar de viață. 

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.