Skip to main content

Blog Meet nr 73 la Il Forno Pub&Grill


O nouă întâlnire marca Blog Meet a avut loc duminică seara la Il Forno Pub&Grill. M-am revăzut cu bloggerii, relaxându-mă după o săptămână încărcată.

Așa cum ne-a obișnuit deja Il Forno Pub&Grill, am avut parte de o degustare culinară excelentă! Chiar dacă primăvara nu dădea semne că vine, mâncarea delicioasă și compania plăcută a reușit să aducă un strop de fericire primăvaratică în sufletele noastre.
Și după o taină lungă, a apărut și mâncarea.

Platoul Antipasto Misto a fost delicios! Alcătuit din humus cu ardei copt, feta marinată, prosciutto crudo, salam milano, platoul Antipasto Misto este un aperitiv excelent pentru cei care preferă ceva mai light. Humusul cu ardei mi s-a părut genial. Eu sunt fană hummus, așa că a fost o încântare pentru mine.


Următoarea surpriză a fost Pizza Milano Forte, pe cât de picantă, pe atât de gustoasă! Roșiile cherry s-au îmbinat cu succes cu aroma ardeiului iute. Este genul de pizza pe care o recomand celor care mănâncă picant. Din păcate, deocamdată Pizza Milano Forte nu este în meniu. Dar cu prima ocazie când apare, o voi comanda. Este un must. 


Și dacă noi credeam că surprizele s-au terminat...ei, uite că nu! Maiale Alla Caciattore, un preparat grill, compus din carne de porc, sos de ciuperci și cartofi noi copți. Aici eu vreau să fac o precizare. Cine mă cunoaște știe că strâmb din nas când văd carnea de porc. Mănânc foarte rar carne de porc. Iar duminica, m-am lăsat ispită de cum arăta mâncare și am gustat. Și nu numai că am gustat, dar am mâncat cu mare plăcere. 
Singurul comentariu al meu este că acest preparat grill, cel puțin după părerea mea, l-aș alege pentru masa de prânz. Seara prefer să mănânc mai ușor.


La sfârșit a urmat o surpriză dulce! Apple Crumble cu înghețată de vanilie. Mie mi-a plăcut acest desert, e tocmai potrivit când ai poftă de ceva dulce. Înghețata de vanilie stătea mândră pe patul de crumble și mere coapte. Ca o gheață pe un pat fierbinte. :)

Seara a continuat cu multă voie bună, râsete. Poate până la următorul blog meet vine și primvăra!

Photo Credit: Damian Irimescu și Daniel Botea

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.