Skip to main content

Cu primăvara în suflet


Viața are modul său amuzant de a se juca cu noi. Dar eu sunt o optimistă fără margini. Cred că totul este posibil: de la foarte bine la foarte rău. Și nu mă tem. Nu pun răul pe primul loc. Și știi de ce?
Pentru că nu am timp. Nu îmi permit să îmi aloc timp unor gânduri negative, nu îmi otrăvesc sufletul cu sentimente urâte. Am învățat să zâmbesc și să trec mai departe atunci când viața îmi pune în cale oameni toxici. Nu mă mai pierd în detalii. Rămân stăpână pe gândurile mele, pe modul în care percep viața. Cred că acest lucru a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în ultimii ani. Am devenit mai înțeleaptă? Nu cred. Dar mai răbdătoare cu mine. Pentru că asta era problema mea cea mai mare. Aveam răbdare cu toată lumea, dar cu mine nu.
Anul acesta este despre mine. Da, sunt egoistă. În mai puțin de 2 luni fac 27 de ani, iar timpul trece chit că eu vreau sau nu. Și de aceea am ales să-l savurez. Să plec când nu îmi găsesc locul, să păstrez lângă mine oamenii buni pentru sufletul meu și să nu mă mai rătăcesc după iluzii.
La sfârșitul fiecărei seri sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat. Nu sunt adepta promisiunilor. Ci a acțiunilor mele. Așa că nu îmi promit nimic. Iar acest lucru mă face să fiu mulțumită într-o mare măsură. Întotdeauna este loc de mai bine! :)
Primăvara bate la ușă, iar iarna o privesc cum se încăpățânează să mai rămână alături de noi un moment. Cum a fost iarna aceasta pentru mine? Surprinzătoare. Am învățat că oamenii buni rămân alături de tine orice ar fi, că iubirea nu se grăbește și că viața trebuie savurată mereu ca pe un vin bun.
Cum mi-a zis cineva: „Hai să trăim un pic mai mult!”

photo credit: .honestgrapes.co.uk

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.