Wednesday, 21 February 2018

Cu primăvara în suflet


Viața are modul său amuzant de a se juca cu noi. Dar eu sunt o optimistă fără margini. Cred că totul este posibil: de la foarte bine la foarte rău. Și nu mă tem. Nu pun răul pe primul loc. Și știi de ce?
Pentru că nu am timp. Nu îmi permit să îmi aloc timp unor gânduri negative, nu îmi otrăvesc sufletul cu sentimente urâte. Am învățat să zâmbesc și să trec mai departe atunci când viața îmi pune în cale oameni toxici. Nu mă mai pierd în detalii. Rămân stăpână pe gândurile mele, pe modul în care percep viața. Cred că acest lucru a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în ultimii ani. Am devenit mai înțeleaptă? Nu cred. Dar mai răbdătoare cu mine. Pentru că asta era problema mea cea mai mare. Aveam răbdare cu toată lumea, dar cu mine nu.
Anul acesta este despre mine. Da, sunt egoistă. În mai puțin de 2 luni fac 27 de ani, iar timpul trece chit că eu vreau sau nu. Și de aceea am ales să-l savurez. Să plec când nu îmi găsesc locul, să păstrez lângă mine oamenii buni pentru sufletul meu și să nu mă mai rătăcesc după iluzii.
La sfârșitul fiecărei seri sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat. Nu sunt adepta promisiunilor. Ci a acțiunilor mele. Așa că nu îmi promit nimic. Iar acest lucru mă face să fiu mulțumită într-o mare măsură. Întotdeauna este loc de mai bine! :)
Primăvara bate la ușă, iar iarna o privesc cum se încăpățânează să mai rămână alături de noi un moment. Cum a fost iarna aceasta pentru mine? Surprinzătoare. Am învățat că oamenii buni rămân alături de tine orice ar fi, că iubirea nu se grăbește și că viața trebuie savurată mereu ca pe un vin bun.
Cum mi-a zis cineva: „Hai să trăim un pic mai mult!”

photo credit: .honestgrapes.co.uk

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!