Skip to main content

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”


„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Luna trecută am fost la avanpremiera piesei de teatru „Cum am mâncat un câine” și pot spune cu sinceritate că m-a captivat. Radu Tudor îmbracă perfect haina personajului și reușește să îmbine comicul cu drama într-un mod excelent. 
Premiera piesei de teatru „Cum am mâncat un câine” va avea loc pe 27.01.2018, ora 19:00, la Departamentul de Arte, Sala Studio, Strada Transilvaniei, nr 1. 

Pentru iubitorii de teatru, vă ofer o invitație de două persoane la premiera piesei „Cum am mâncat un câine. Ce trebuie să faceți? Să îmi răspundeți la întrebarea: 

Ce înseamnă teatrul pentru tine? 

Pe 25 ianuarie voi anunța câștigătorul celui mai original răspuns.
Vă rog să vă semnați cu nume, prenume și mail pentru a intra ușor în posesia premiului. 
Ne vedem la teatru! Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.