Friday, 26 January 2018

Blog Meet cu nr 71 la Il Forno Pub&Grill


Și uite că am ajuns cu Blog Meet-ul la numărul 71, ocazie numai bună să ne revedem cu toții la Il Forno Pub&Grill, un loc unde revin mereu cu mare drag.

După o perioadă lungă de vacanță de iarnă, am început ușor, ușor să revin la normalitate, lăsând în urmă un decembrie minunat. M-am bucurat să mă revăd cu bloggerii, să povestim și să râdem așa cum știm noi.
Ei bine, și de data aceasta cei de la Il Forno s-au întrecut pe sine, delectându-ne cu mâncare mai mult decât gustoasă! Știam ca au cea mai bună pizza din Craiova, dar am rămas mai mult decât plăcut surprisă să constat că au multe tipuri de mâncare în meniu.

Prima oprire a fost mușchiuleț de porc cu sos alioli care se împletea de minune cu un vin roșu.


Apoi au urmat paste linguini cu fructe de mare


Continuând cu somon în crustă picantă de portocală


Și topindu-ne inima cu un desert delicios: clătită specială cu bezeaMulțumiri bucătarului pentru bunătățile pe care le-a creat! A fost o seară frumoasă, de poveste aș spune pentru că fulgii începuseră să cadă, observându-se pe geam cum cad greoi pe asfalt. 
La Il Forno Pub&Grill găsești mereu o atmosferă primitoare, mâncare delicioasă și multă veselie!Photo Credit: Răzvan Damian Irimescu

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!