Skip to main content

Blog Meet cu nr 71 la Il Forno Pub&Grill


Și uite că am ajuns cu Blog Meet-ul la numărul 71, ocazie numai bună să ne revedem cu toții la Il Forno Pub&Grill, un loc unde revin mereu cu mare drag.

După o perioadă lungă de vacanță de iarnă, am început ușor, ușor să revin la normalitate, lăsând în urmă un decembrie minunat. M-am bucurat să mă revăd cu bloggerii, să povestim și să râdem așa cum știm noi.
Ei bine, și de data aceasta cei de la Il Forno s-au întrecut pe sine, delectându-ne cu mâncare mai mult decât gustoasă! Știam ca au cea mai bună pizza din Craiova, dar am rămas mai mult decât plăcut surprisă să constat că au multe tipuri de mâncare în meniu.

Prima oprire a fost mușchiuleț de porc cu sos alioli care se împletea de minune cu un vin roșu.


Apoi au urmat paste linguini cu fructe de mare


Continuând cu somon în crustă picantă de portocală


Și topindu-ne inima cu un desert delicios: clătită specială cu bezeaMulțumiri bucătarului pentru bunătățile pe care le-a creat! A fost o seară frumoasă, de poveste aș spune pentru că fulgii începuseră să cadă, observându-se pe geam cum cad greoi pe asfalt. 
La Il Forno Pub&Grill găsești mereu o atmosferă primitoare, mâncare delicioasă și multă veselie!Photo Credit: Răzvan Damian Irimescu

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.