Skip to main content

Blog meet 70: Secret Santa la Pizzeria Il Forno


Secret Santa a venit la Il Forno, la blog meet cu numărul 70. Și uite cum atmosfera de sărbătoare ne-a strâns pe toți la un loc. Cei de la Il Forno ne-au făcut o surpriză înainte de Crăciun.


Înainte să deschidem cadourile de la Secret Santa, am avut plăcerea să ne delectăm cu Paste Pollo Funghi (paste cu pui și ciuperci hribi) sau Paste al Gemberetti (paste cu creveți și roșii cherry, stropite cu vin alb și usturoi)
Preferatele mele au fost Paste al Gamberetti pe care le-aș fi asociat cu un vin roșu. Din păcate deja beam cidru și evit să amestec băuturile. Vi le recomand cu mare drag!

Apoi a urmat cred că cea mai bună pizza din Craiova pe care am mâncat-o vreodată! Pizza Happy Italia este cu mix de carne de vită cu condimente bune, salată iceberg, roșii cherry și sos de usturoi. Sățioasă, cu un gust excelent, această pizza este un musai!Și după o asemenea pizza, Il Forno a vrut să demonstreze că se poate o surpriză mai dulce. Cine a încercat Pizza Desert? Ce conține? Prune, scorțișoară și o cremă de brânză de vaci cu vanilie, tocmai potrivită pentru vremea Crăciunului.Și asta nu e tot! A urmat încă un desert. Pizza Nutella :)Și momentul așteptat a sosis. Of! Și ce am mai râs! A venit Secret Santa cu multe surprize. Mie mi-a adus produse cosmetice. Sigur știa Moșu (posibil să fie femeie) că folosesc mult roșu pe buze și pe unghii. :)


Seara a fost minunată! Ne-am distrat, promițând să ne revedem cu toții în ianuarie. Până atunci, vă recomand să mergeți la Il Forno și să încercați aceste delicioase preparate!

Sărbători fericite! 

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.