Skip to main content

Blog Meet @ Restaurant Pizzerie Il Forno


Duminica trecută, împreună cu bloggerii, am acceptat invitația celor de la Il Forno pentru un nou blog meet. Pizzeria are o nouă locație, fostul Boh Bou Bar, și în curând va fi redenumită Restaurant Pizzerie Il Forno Craiova.Chiar dacă vremea nu ținea cu noi, atmosfera de la Il Forno a fost caldă și veselă. Am comandat trei pizza: Pizza Il Forno, Pizza Hawai și Pizza Quatro Carni. Au fost delicioase! Cu toate că internetul duce o luptă aprigă pentru Pizza Hawai, oamenii împărțindu-se în două grupuri mari: pro sau contra pizza Hawai. Eu mă poziționez pe partea pro. Mie chiar mi-a plăcut. Sau poate că cei de la Il Forno au făcut o magie pentru că n-a mai rămas nimic în farfurie. Tuturor le-a plăcut. 
Pizzeria Il Forno este perfectă pentru toți cei care adoră o pizza bună alături de cei dragi. Și să știți că acolo nu găsiți numai pizza! Au și paste, salate, deserturi și în curând vor avea un meniu complet de mâncare.
Vă recomand Pizza Il Forno!
Photo credit: Damian Irimescu

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.