Skip to main content

Blog meet la Marmara, #asbo


M-am revăzut cu colegii de blogosferă la Marmara, singurul restaurant cu specific turcesc din Craiova. Blog meet-ul, ajuns deja la nr 68, a fost presărat cu multe râsete, oameni frumoși și mâncare delicioasă! 
La Marmara mai fusesem de câteva ori, pe la degustări de vin, aniversări sau la cină. Atât eu, cât și prietenii mei am fost încântați de atmosfera și de mâncarea gustoasă.
Așa că duminică seara am petrecut-o cu bloggerii. Și ce am râs! Ne-am bucurat de preparatele gustoase pregătite de bucătarul Cuma, turc de origine. Un lucru interesant este că cei de la restaraunt se aprovizionează cu condimente direct din Turcia, dorind să mențină gustul tradițional al preparatelor.


Noi ne-am delectat cu 2 platouri Marmara ce conțin: Adana Kebab, Aripioare de Pui, Frigărui de Vită,
Cotlet de Miel, Bulgur (orez), Humus, Haidari Ezme, Salată de Vinete și Tirank (paine lunga)
Vă recomand cu drag Marmara! 
Photo credit: Răzan-Damian Irimescu

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.