Skip to main content

Hai în vacanță!


Plimbările în aer liber sunt esențiale în serile de vară. Și pe măsură ce te plimbi și pofta de mâncare crește. Covrigeii frâgeziți cu vin de la Grand Papa reprezintă o alegere ideală pentru o gustare crocantă. Cine mă cunoaște, știe că nu îmi plac dulciurile. Covrigeii îi consider cei mai potriviți pentru a ronțăi în timpul plimbărilor, excursiilor și chiar și acasă. 
De câte ori vin prietenele mele pe la mine îmi place să le servesc cu diferite platouri care să meargă cu vinul. Iar pe căldura asta un vin alb rece este exact ce ne trebuie. La ultima degustare de vin, am descoperit o combinație foarte bună: Camembert cu covrigei frâgeziți cu vin alb. Un deliciu! Și s-au compeltat de minune cu vinul alb rece. Sigur le voi face o surpriză prietenelor mele data viitoare când mă vor vizita. 
În caz că nu știați, Grand Papa organizează concursul „Câștigă o vacanță în ținuturile vinurilor fine!”
„Cumpară orice pachet de covrigei sau biscuiţi Grand Papa cu eticheta promoţională, înscrie în câmpul de mai jos codul unic de pe etichetă sau trimite-l prin SMS la 3773 (tarif normal in Orange, Vodafone, Telekom) şi poţi câştiga unul din trolerele oferite zilnic sau, prin tragere la sorți, premiul cel mare – excursia circuit în Riviera Italiana – Nisa – Provence.”
V-am făcut curioși? Delectați-vă cu biscuiții sau covrigeii de la Grand Papa și apoi poate reușiți să vă bucurați de o excursie circuit în Riviera Italiană-Nisa-Provence. 
Ce aș lua eu în troler? E simplu. Rochii.
Este sezonul vacanțelor, al clipelor libere și al zilelelor nesfârșite de vară. Pentru mine FIN îneamnă puritate, fericire, dar și evadare din stresul acumulat de peste an. 
Vă urez succes în concurs! Și delectați-vă cu produsele de la Grand Papa! 

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.