Skip to main content

Starbucks la Electroputere Parc MallStarbucks a sosit și la Electroputere Parc Mall în Craiova. Cum vremea nu a ținut cu noi, uite că degustarea de cafea de la Starbucks ne-a trezit așa cum se cuvinte.Adina ne-a îndemnat să intrăm în lumea magică a cafelei și să explorăm aromele sale. Sumatra, o cafea tare, cu aromă de pământ proaspăt îți trezește fiecare simț dimineața pentru a porni într-o nouă călătorie a vieții.
Mateusz Sielecki

Mateusz Sielecki, directorul regional Starbucks Romania și Bulgaria ne-a spus povestea din spatele designului industrial al locației.Am degustat cafeaua și am împletit-o cu o prăjitură delicioasă. Chiar dacă vremea n-a ținut cu noi, buna dispoziție s-a simțit încă de la primele momente. O locație plăcută, în incinta Electroputere Parc Mall, unde te poți bucura de câteva clipe de relaxare la o cafea alături de prietenii tăi. Sau chiar singur. De ce nu? O carte se citește cu mai multă intensitate alături de o cafea, ciocolată caldă sau ceai. Cafeaua este esența unei zi cu adevărat bună. Începe ziua cu zâmbetul pe buze, trezește-ți simțurile cu o cafea de la Starbucks și pregătește-te pentru a lucra la capacitate maximă!

Photo credits: Daniel Botea, Laurențiu Badea și Corina BulubașaComments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.