Skip to main content

Oltenia Wine Fair


Vinul este cel care unește oamenii. O dată cu Brânzeturi cum se..cuVin, am cunoscut o lume nouă pentru mine - mult mai complexă decât aș fi crezut. Vinul este o alcătuire de simțuri.
La prima degustare de vin am cunoscut-o pe Corina. Și nu știu dacă vinul a fost de vină, dar s-a legat o prietenie tare frumoasă. 
Pe lângă degustările de vin organizate de AsBO, am vizitat anul trecut și câteva crame din Oltenia: Știrbey, Bauer și Avincis. Am cunoscut oameni noi, descoperind puțin din tainele vinului. 


Eu și Corina ne-am format o tradiție. O dată pe săptămână, seara, ieșim amândouă la un pahar de vin. Aș putea spune că vinul este o descoperire constantă de oameni, emoții, momente și liniște.  

Pe 17 și 18 martie, la Teatru Național Marin Sorescu din Craiova, între orele 10:00 și 18:00 are loc o expoziție de vinuri Oltenia Wine Fair. Aici veți putea degusta vinuri românești și străine. Aveți ocazia să aflați informații interesante de la reprezentații cramelor. Și să beneficiați de promoții și oferte speciale, având posibilitatea să degustați vinul înainte de a îl cumpăra.
Vă recomand să veniți la Oltenia Wine Fair și să intrați în lumea fascinantă a vinului!

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.