Thursday, 9 March 2017

Kong: Skull Island 3D la Inspire CinemaVă era dor de Kong? Producătorii blockbuster-ului ”Godzilla” revin cu un film captivant, reinventând unul din ce mai puternici monștri.

Anul 1973. Filmul prezintă povestea lui Kong, o maimuță gigantă care trăiește pe Insula Craniilor- care este necartografiată, fiind descoperită de curând de sateliții americani. Samuel L Jackson dă viață personajului Locotenent Colonelul Preston Packard, un bărbat bucuros să accepte o nouă misiune după terminarea războiului din Vietnam. Astfel, acesta împreună cu soldații săi pleacă către Insula Craniilor, însă nu sunt singuri. În misiune, alături de ei, vine și Bill Randa, interpretat de John Goodman, fiind cel care a reușit să convingă statul să investească în această misiune. În echipa sa se mai află seismologul Houston Brooks, fotojurnalista Mason Weaver, James Conrad și biologul San Lin.Ajunși la destinație, reușesc să atragă atenția lui Kong prin amplasarea de bombe pentru  cartografierea insulei, acest lucru ducând la prăbușirea elicopterelor de maimuța gigant. Locotenent Colonelul Preston Packard își jură că va răzbuna moartea soldaților săi, pornind pe urmele lui Kong. De aici filmul se complică mult mai mult. Kong nu reprezenta problema. Insula este plină de numeroși monștrii, fiind în orice moment pregătiți să ucidă. Mason, Conrad, Brooks și San Lin află că maimuța gigant, Kong, este cunoscut ca un zeu al acestei insule. Kong este singurul care menține ordinea și protejează oamenii de monștrii insulei.


Un film fascinant care te menține captivat de acțiunea sa până la terminare. Recunosc! Am fost foarte curioasă să văd acest film, alegând să îmi petrec seara de 8 martie la film. Și din reacțiile din sală (apropo, sala era plină) oamenii au fost foarte încântați de acest film.
Vă recomand să mergeți la Inspire Cinema să vedeți KONG: SKULL ISLAND 3D și să intrați în atmosfera plină de adrenalină a filmului.
Dacă spui Cinema 3D Craiova spui Inspire Cinema!


No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!