Thursday, 23 March 2017

Chips - Poliţişti de belea


Dacă e miercuri, este timpul pentru film. Am vizionat împreună cu colegii mei dragi din blogosferă în avanpremieră la Inspire Cinema filmul Chips sau Polițiști de belea. Cum a fost? Senzațional! De mult n-am mai râs atât de mult. Pot spune cât se poate de sincer că acest film m-a relaxat.


Povestea debutează cu intrarea în poliție a lui John Baker, interpretat de Dax Shepard și apariția lui Francis (Ponch) Poncherello, jucat de actorul Michael Peña. Ponch este de fapt un agent FBI înfiltrat în poliție pentru a demasca polițiștii corupi, dorind să rezolve cât mai repede acest caz. John Baker, fiind în trecut un campion în cursele pentru motocicletă, devine ofițer de poliție la limită. Starea fizică proastă, cele 23 de operații și faptul că în timpul ploii nu se mai poate mișca reprezintă elementele necesare pentru a crea situații care mai de care mai comice. Cu toate că Ponch întâmpină probleme în îndeplinirea misiunii din cauza partenerului său, încearcă să-i atragă atenția lui Baker de faptul că soția sa Karen îl înseală și nu merită să o iubească.


Cei doi întâmpină probleme în identificarea polițiștilor corupți, fiind ispitiți și de colegele sale. Baker și Ponch trec prin multe situații problemă și chiar ajung să se împrietenească, acceptându-se unul pe altul. Chiar Ponch îi recunoaște lui Baker că este agent FBI și începe să îl considere pe Baker partenerul său.


Mai multe nu vă spun, vreau să vă fac curioși și să mergeți la Inspire Cinema să vedeți Chips! Vă sugerez să le faceți prietenilor o surpriză în aceste zile! Invitați-i la film! Chiar se merită! Chips este potrivit pentru a încheia o zi lungă de muncă. Te relaxează și te face să râzi așa cum nu ai mai făcut-o de mult, mult timp.
Vă urez vizionare plăcută! 

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!