Skip to main content

Chips - Poliţişti de belea


Dacă e miercuri, este timpul pentru film. Am vizionat împreună cu colegii mei dragi din blogosferă în avanpremieră la Inspire Cinema filmul Chips sau Polițiști de belea. Cum a fost? Senzațional! De mult n-am mai râs atât de mult. Pot spune cât se poate de sincer că acest film m-a relaxat.


Povestea debutează cu intrarea în poliție a lui John Baker, interpretat de Dax Shepard și apariția lui Francis (Ponch) Poncherello, jucat de actorul Michael Peña. Ponch este de fapt un agent FBI înfiltrat în poliție pentru a demasca polițiștii corupi, dorind să rezolve cât mai repede acest caz. John Baker, fiind în trecut un campion în cursele pentru motocicletă, devine ofițer de poliție la limită. Starea fizică proastă, cele 23 de operații și faptul că în timpul ploii nu se mai poate mișca reprezintă elementele necesare pentru a crea situații care mai de care mai comice. Cu toate că Ponch întâmpină probleme în îndeplinirea misiunii din cauza partenerului său, încearcă să-i atragă atenția lui Baker de faptul că soția sa Karen îl înseală și nu merită să o iubească.


Cei doi întâmpină probleme în identificarea polițiștilor corupți, fiind ispitiți și de colegele sale. Baker și Ponch trec prin multe situații problemă și chiar ajung să se împrietenească, acceptându-se unul pe altul. Chiar Ponch îi recunoaște lui Baker că este agent FBI și începe să îl considere pe Baker partenerul său.


Mai multe nu vă spun, vreau să vă fac curioși și să mergeți la Inspire Cinema să vedeți Chips! Vă sugerez să le faceți prietenilor o surpriză în aceste zile! Invitați-i la film! Chiar se merită! Chips este potrivit pentru a încheia o zi lungă de muncă. Te relaxează și te face să râzi așa cum nu ai mai făcut-o de mult, mult timp.
Vă urez vizionare plăcută! 

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.