Skip to main content

Revuelto de boletus și Tarta de Manzana la Fajitas TEX MEXCum iarna a sosit, iar Centrul Vechi din Craiova s-a îmbrăcat în haine de poveste, îți este mai mare dragul să te plimbi, admirând frumusețea iluminatului festiv al sărbătorilor. Și după o astfel de plimbare, începi să cauți un loc în care să te destinzi și să mănânci ceva interesant. Sigur ai vrea să încerci ceva diferit, iar Fajitas TEX MEX, un restaurant cu specific texan mexican este exact ce cauți. Cum intri, îți dai seama din primele acorduri muzicale că aici vei fi teleportat într-o atmosferă veselă, specifică texan mexicană cu influențe spaniole. Personalul amabil și atent la nevoile tale îți pune la dispoziție un meniu alcătuit din preparate delicioase mexicane.


Un preparat care pe mine m-a încântat și mi-a plăcut foarte mult este:
Boletus sau hribi (cum se spune în popor) sunt un soi de ciuperci de o calitate superioară atât ca aromă, cât și ca textură. Hribii au apărut între 44 și 34 milioane de ani în urmă, în perioada geologică Eocen. Aceștia sunt utilizați încă din timpuri vechi ca ciuperci de diversificare. Aroma lor deosebită și mirosul plăcut le întâlniți și în preparatul mexican Revuelto de boletus. Împerecherea între ou, chives și hribi, realizați în reducție de Pedro Ximenez reprezintă o încântare a papilelor gustative.
Revuelto de boletus este excelent și pentru cei care nu mai consumă carne sau care preferă să reducă consumul ei. Este un preparat sățios, sănătos și nutritiv.
Dacă doriți să încercați ceva nou, specific spaniol, vă recomand Revuelto de boletus numai la Fajitas TEX MEX.

După o alegere culinară atât de delicioasă precum Revuelto de boletus, nu te poți ridica de la masă fără să încerci și un desert.Un desert usor, alcătuit din mere și nuci, este tocmai potrivit pentru care își doresc să mănânce ceva dulce, dar în același timp și răcoros. Împletind prospețimea merelor cu aroma nucilor, Tarta de Manzana  este echilibrul perfect între dulce și acrișor.
Acest desert popular, cunoscut în toată lumea, poate fi savurat atât singur, cât și cu persoanele dragi.

Încă de la deschiderea restaurantului, am devenit o clientă fidelă, lucru știut și de prietenii mei pe care i-am adus aici de fiecare dată când au vrut să se distreze și să mănânce copios! Cu toții au fost așa de încântați, încât au revenit de câte ori au avut ocazia. Fajitas TEX MEX întrunește toate calitățile unei alegeri de petrecut timpul într-un mediu plăcut, acompaniat de muzică bună și mâncare atât de delicioasă încât să devină o alegere constantă.
Vă recomand să vizitați Fajitas TEX MEX și să vă bucurați alături de cei dragi de o atmosferă specifică texan mexicană! 
Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.