Skip to main content

Happy Hour la Fajitas TEX MEX


BOCADILLO DE LOMO
Pâine ciabatta, mușchi de porc la grătar, cașcaval, roșii, salată verde, ceapă.

Suntem într-o fugă constantă. Ne trezim și sărim, grăbiți, de multe ori peste micul dejun. În drum spre job sau școală, ne aducem aminte că iar n-am reușit să mâncăm ceva. Deși suntem tentați să alegem să fugim repede să ne cumpărăm un covrig, știm cu toții cât de nesănătoase sunt produsele de patiserie. Plus că această alegere este una de moment care doar ne păcălește foamea. Așa că cel mai indicat este să alegem o masă consistentă și sănătoasă care să ne dea energia să fim cât mai eficienți la locul de muncă sau la școală.

 La Fajitas TEX MEX din Craiova, între orele 9:00-13:00, de luni până vineri, este Happy Hour unde avem de ales între 6 preparate delicioase, alături de o cafea sau o răcoritoare.

Sandwich "BLTH":
bacon la grătar, rosii, cașcaval, ou, salată verde

Sandwich Fajitas:
bacon, suncă presata, cașcaval, salată verde, ceapă, roșie, ou, cartofi prajiți.

Dacă nu mâncați carne, puteți alege:

Quesadilla:
Tortilla, mozzarella, sos agria, mexicana, agria

Tortilla española:
Cartofi, ou, ceapă, sos alioli, roșii


Bucurați-vă de Happy Hour la Fajitas TEX MEX și începeți ziua cu mult spor!

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.