Saturday, 17 December 2016

Gambas salteadas la Fajitas TEX MEX


Sunt o persoană contra timp, mereu agitată, în căutare de a rezolva cât mai multe lucruri într-o singură zi. Și așa decurg zilele la mine. Dar după o zi atât de agitată, seara prefer să o petrec cu prietenii mei la Fajitas TEX MEX unde atmosfera caldă și prietenoasă se împletește cu nevoia noastră de relaxare. Fiind o persoană care are mereu grijă de sănătatea sa, știu că aici găsesc preparate delcioase, dar în același timp și nutritive.

Unul din preparatele mele preferate de la Fajitas TEX MEX este Gambas salteadas. Realizat în reducția de cherry, gambas salteadas este excelent pentru a încununa cu succes sfârșitul unei zile încărcate. Personal, îmi place mult acest preparat, iar prietenii mei au fost mai mult decât încântați când le-am recomand să îl încerce. De atunci a devenit un fel de ritual. Când ziua noastră este foarte încărcată, știm sigur că seara, ne dăm întâlnire la Fajitas TEX MEX pentru gamas salteadas!


Gambas salteadas:
reducție de cherry, usturoi, pătrunjel, lămâie, sare Himalaya
Creveții, în caz că nu știați, aduc un mare beneficiu pentru sănătatea noastră, reprezentând mai mult decât o sursă de hrană. În compoziția lor se găsește magneziu, zinc, cupru și vitamina B12. De asemenea, creveții previn apariția cancerului de colon, fiind un puternic antiinflamator și anticancerigen. Conțin și acizi grași Omega 3 care conduc la prevenirea îmbătrânirii premature.

Vă recomand să încercați gamas salteadas la Fajitas TEX MEX!
Un preparat delicios și sănătos în același timp, este ideal pentru a ne menține energici și cu mare poftă de viață. 
No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!