Skip to main content

Stop abuzului de alcool: lansare aplicație de mobil


De curând a fost lansată o aplicație de mobilă în cadrul proiectului Stop abuzului de alcool; proiectul este realizat de către Asociația Evolve în parteneriat cu Asociația Bloggerilor Olteni-AsBO, finanțat în cadrul programului de responsabilitate socială HEINEKEN pentru Comunități, ediția 2016, dezvoltat de HEINEKEN în parteneriat cu Asociația CSR Nest.Aplicația de mobil este utilă idenficării locurilor în care se vând băuturi alcoolice minorilor, realizându-se astfel o heat map. Scopul aplicației de mobil este să se stabilească care sunt aceste zone de risc (legea interzice vânzarea de alcool minorilor!). 
Dacă folosiți un smartphone cu Android vă invit să vă descărcați aplicația de pe Google Play și să o utilizați atunci când vedeți că în localul respectiv se vinde alcool persoanelor sub 18 ani sau dacă o persoană se urcă la volan după ce a consumat alcool. Cum faceți acest lucru? Ei bine, intrați în aplicație și acolo veți putea să raportați un abuz:


Toate notificările primite vor alcătui baza unui raport care va transmis mai departe autorităților abilitate. 
Activitățile proiectului Stop abuzului de alcool se găsesc și pe site-ul: www.stopabuzuluidealcool.ro Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.