Skip to main content

Jack’s Burger: Jack eats here!


O noua franciza cu produse cu influente americane a intrat pe piata din Romania: rimul restaurant Jack’s Burger s-a deschis in centrul comercial Electroputere Parc din Craiova.

Reputatia produselor Jack’s Burger se datoreaza prepararii produselor la vedere  - clientii au posibilitatea sa vizioneze prepararea hamburgerilor  in fata lor, acestia putand vedea calitatea și prospetimea preparatelor folosite si in stare bruta: carne de vita premium, carne de porc din rasa mangalita – cu continut scazut de colesterol.
Succesul este garantat atat de calitatea produselor cat si de unicitatea produsului in zona food a Mallului. Amenajarea este primitoare – in stilul country, american.
Meniurile se adreseaza atat celor mici, cat si celor mari, filozofia brandului Jack’s Burger fiind de a oferi produse de calitate, la un pret accesibil.

Nu puteam sa nu incercam un burger! Voi ati incercat?

Guest post: Mircea Șerbănescu


Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.