Skip to main content

Stop abuzului de alcool!


Pe 22 septembrie, Asociația Evolve și Asociația Bloggerilor Olteni au susținut o conferință de presă, anunțând astfel începerea proiectului ”Stop abuzului de alcool!”, proiect finanțat în cadrul programului de responsabilitate socială HEINEKEN pentru Comunități, ediția 2016, dezvoltat de HEINEKEN în parteneriat cu Asociația CSR Nest. Programul de responsabilitate socială ”Heineken pentru comunități” ne-a desemnat unic câștigător pe județul Dolj, proiect având ca subiect sănătatea. 
Consumul abuziv de alcool are mari consecințe asupra tuturor, în special asupra minorilor. Ei fiind la o vârstă fragedă, nu conștientizează riscurile la care se expun. Astfel, obiectivele proiectului nostru sunt:

1. conștientizarea consumului de alcool și sensibilizarea  unui număr de 350 de elevi din 7 comunități din Dolj
2. oferirea unor alternative de petrecere a timpului liber pentru elevi, care să promoveze un stil de viață sănătos
3. realizarea unei aplicații mobile care să contureze un heatmeap-harta cu zonele de risc
4. realizarea unui site cu studii de caz, videoclipuri cu personalități și informații utile despre alcool
În cadrul acestui proiect, urmărim să prevenim consumul excesiv de alcool și să informăm tinerii de riscul abuzului. 
Proiectul se desfășoară în perioada 01.09.2016-30.01.2017 și vă invit să ne alăturați. Împreună îi putem informa pe ceilalți despre consecințele nefeaste ale abuzului de alcool!
Pe întreaga perioadă, vă voi ține la curent cu activitățile noastre și sperăm să aducem o schimbare reală.
Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.