Skip to main content

Starbucks, pe tărâm oltenesc

Pe 20 septembrie, Starbucks și-a deschis porțile pe tărâmul nostru oltenesc. Mai exact, marea deschidere a avut loc la Mercur Center Craiova. Oltenii, aprigi din fire, au fost mai mult decât încântați, așteptând nerăbdători să savureze cafeaua cea mult dorită de ei.
Înainte de deschidere, a avut loc o degustare de cafea, prilej în care am aflat informații noi și foarte interesante despre cafea. Grig a fost cel care ne-a introdus în fascinanta lume a cafelei și ne-a povestit despre cum se realizează o cafea, de la măcinare până la momentul culimant, savurarea aromei. 
O informație mai mult decât interesantă am aflat și de la Eva Simon, District Manager Starbucks: „numele companiei vine de la numele personajului iubitor de cafea din cartea ”Moby Dick”, evocând romantismul călătoriilor pe mare și a comerțului cu boabe de cafea”.
Starbucks reprezintă mai mult decât o cafenea faimoasă; întrunește toate caracteristicile unei cafele bune. Și ce se pliază cel mai bine cu o cafea bună? 

Doar o companie la fel de plăcută. Starbucks este locul unde comunicarea își are rolul cel mai important: pornind de la numele tău scris pe pahar până la socializarea cu colegii și prietenii tăi. Aroma și gustul intens al cafelei de la Starbucks te îndeamnă să cucerești lumea. Așa că haideți la o cafea la Starbucks! 
Mulțumiri EVOBRAND pentru invitație! 


Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.