Friday, 23 September 2016

Starbucks, pe tărâm oltenesc

Pe 20 septembrie, Starbucks și-a deschis porțile pe tărâmul nostru oltenesc. Mai exact, marea deschidere a avut loc la Mercur Center Craiova. Oltenii, aprigi din fire, au fost mai mult decât încântați, așteptând nerăbdători să savureze cafeaua cea mult dorită de ei.
Înainte de deschidere, a avut loc o degustare de cafea, prilej în care am aflat informații noi și foarte interesante despre cafea. Grig a fost cel care ne-a introdus în fascinanta lume a cafelei și ne-a povestit despre cum se realizează o cafea, de la măcinare până la momentul culimant, savurarea aromei. 
O informație mai mult decât interesantă am aflat și de la Eva Simon, District Manager Starbucks: „numele companiei vine de la numele personajului iubitor de cafea din cartea ”Moby Dick”, evocând romantismul călătoriilor pe mare și a comerțului cu boabe de cafea”.
Starbucks reprezintă mai mult decât o cafenea faimoasă; întrunește toate caracteristicile unei cafele bune. Și ce se pliază cel mai bine cu o cafea bună? 

Doar o companie la fel de plăcută. Starbucks este locul unde comunicarea își are rolul cel mai important: pornind de la numele tău scris pe pahar până la socializarea cu colegii și prietenii tăi. Aroma și gustul intens al cafelei de la Starbucks te îndeamnă să cucerești lumea. Așa că haideți la o cafea la Starbucks! 
Mulțumiri EVOBRAND pentru invitație! 


No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!