Friday, 22 July 2016

Ghostbusters 3D 2016 la Inspire Cinema Craiova


Joi seară a avut loc avanpremiera filmului Ghostbusters 3D la Inspire Cinema, etaj 4, Mercur Center. La Inspire Cinema mai fusesem și vizionasem The Purge-Election Year și Conjuring 2. Așa că am revenit cu mare drag aici. În caz că nu știți, Inspire Cinema dispune de 6 săli de cinema integral digitale, 4 dintre ele fiind echipate cu tehnologie 3D de ultima generație, iar două cu tehnologie 2D; multiplexul mai conține un lobby spațios, cafenea și bar, precum și  o minunată priveliște de sus a Craiovei.


 Aici, la Cinema 3D Craiova găsiți un design futurist ideal de petrecut timpul cu prietenii, vizionând cele mai noi filme, totul într-o atmosferă minunată. Încă 2 informații interesante cu privire la acest multiplex este că are locuri special amenajate pentru persoanele cu dizabilități și că se pot organiza petreceri pentru copii sau corporate ( limită de 200 de persoane) cu vizionare de film.


Ghostbusters! Vă mai aduceți aminte de primul film din anul 1984 unde Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis și Ernie Hudson se ocupau cu salvarea lumii de fantome? Uitați că 30 de ani mai târziu, tot patru personaje sunt Ghostbusters, dar de data aceasta sunt femei. Pe mine m-a încântat foarte mult acestă idee. Femeile sunt personajele principale, fără a mai miza pe senzualiate. Singurul personaj sexy fiind secretarul lor. Personajele principale sunt interpretate de Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig și Leslie Jones. Și să nu uităm și de frumușelul Chris Hemsworth. Trăim timpuri în care femeile au început să prindă din ce în ce mai multă putere, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. :)
O comedie SF ușoară, tocmai bună de relaxare și destresare de la job. Nu vă voi povesti filmul pentru că vreau să vă duceți să îl vedeți. Dar ce vă pot spune este că mie mi-a plăcut, mai ales că au apărut în film Bill Murray și Dan Aykroyd. Ce mi s-a apărut amuzant este prezența fantomei verzi cunoscută din filmele mai vechi Ghostbusters. Am observat că au încercat să păstreze aceeași atmosferă ca acum 30 de ani, mizând pe fantome realizate într-un mod mai haios, nedorind să le contureze mai uman. Cel puțin mie așa mi s-a părut. Fantomele au rămas cam la fel, fiind doar modernizate și ajustate vremurilor noastre. 
Am petrecut o seară minunată alături de oameni frumoși, am râs și totodată ne-am speriat de aventurile vânătorițelor de fantome! Totul 3D!
Vă recomand să vedeți acest film! Este tocmai bun să vă scoată din rutină și să vă introducă pentru 2 h într-o lume a comediei SF. 

Înainte de începerea filmului

Începând cu 29 iulie, la cinematograful Inspire Cinema veți putea viziona Ghostbusters 3D 2016. Biletele și rezervările se pot face pe site-ul www.inspirecinema.ro, dar și prin aplicația gratuită de mobil Inspire Cinema, disponibilă în magazinele Google Play și App Store. 
Efecte speciale ale filmului le-aș caracteriza printr-un singur cuvânt: copilărie, atmosfera din sală prin prietenie, iar filmul l-as descrie ca pe o relaxare.
Haideți la film! 

1 comment:

  1. Defapt filmul a vrut sa capitalizeze pe o franciza pre-existenta, si au vazut ca filmele in care personajele principale sunt femei prind, de exemplu serialul netflix Jessica Jones. Le-a fost mai simplu sa recicleze filmul original si sa puna femei in loc de barbati, le era greu sa vine cu o poveste originala

    ReplyDelete

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!