Skip to main content

Picnic Crama Avincis
Pe 20 iunie a fost o vreme perfectă; soarele ne-a încălzit sufletele în timp ce vântul și-a jucat dansul în jurul nostru, iar vinurile de la Avincis ne-au trezit simțurile și gândurile bune. În a doua zi de Rusalii a avut loc la domeniul viticol Vila Dobrușa un eveniment tare minunat Picnic Crama Avincis; domeniul aparține familiei Stoica. Un loc minunat care te îndeamnă la relaxarea tuturor gândurilor și te cheamă să te bucuri de natură alături de vinurile sale. Aici are loc o magie. Chiar și timpul rămâne la un pahar de vin. Își frânge graba și se așează lângă vie, prinvind-o și întrebându-se de ce ne grăbim atât în viață. De ce nu o savurăm ca pe un vin bun? Pentru că pe la urmă viața este atât de minunată dacă știm să ne bucurăm de ea.
Am petrecut o zi superbă alături de oameni frumoși, am zâmbit mult și mi-am eliberat fericirea să danseze pe note muzicale suave, realizând un cumultum de simțuri însetate de libertate. Am vorbit cât în lună și în stele și m-am bucurat să îl revăd pe Mihai Frîncu.  
Crama Avincis poate fi vizitată, vila Dobrușa având capacitatea de cazare de 14 camere duble.
Vă recomand să vizitați acest loc minunat și să vă lăsați purtați în lumea de poveste a Cramei Avincis! 

Să ne lăsăm ochii să vadă frumosul, buzele noastre să facă cunoștință cu aroma vinurilor Avincis și graiul nostru să fie alcătuit numai din cuvinte pline de bunătate. 
Să ne bucurăm de viață! 


Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.