Skip to main content

Fajitas Tex Mex- savoare mexicană


Am intrat pentru prima dată in restaurantul mexican din Craiova Fajitas Tex Mex după lansarea Corinei Ozon și mi-a plăcut atât de mult încât am revenit de multe ori. Un local plăcut și deschis cu niște angajați incredibili! Sunt mereu cu zâmbetul pe buze și săritori.După lansarea Corinei Ozon la un vin și mâncare mexicană

Cum restaurantul mi-a lăsat o impresie bună le-am povestit prietenilor despre el și uite că am revenit destul de repede acolo. Dacă nu știți ce să comandați nu e nicio problemă, vi se recomandă în funcție de gust. Și să nu uităm! Fiind un restaurant mexican au mâncare cât mai picantă. Dar puteți decide dacă o vreți nepicantă sau picantă (în funcție de intenstitate- aici trebuie să știți fiecare cam cât de picant mâncați pentru că la ei termenul de picant este unul mult mai intens). 
Și cum spuneam, mi-am dus prietenii acolo. S-a nimerit să fie de Earth Hour, unde am stat atât de mult încât am dat deșteptarea și stingerea (cum zice Daniel). Am râs, am băut tequilla și am mâncat din bunătățile mexicane cu promisiunea să ne mai întoarcem. Și uite că ne-am mai întors. Craiova2Online am sărbătorit-o tot aici într-o companie bună și veselă. Din mâncărurile lor cel mai mult mi-a plăcut Fajitas de Pollo-nepicant. Eu nu mănânc picant. Mâncarea a fost delicioasă, aburii ispitându-mă înainte să ajungă în fața mea. Cine mă cunoaște, știe că eu mănânc foarte puțin (așa mi-e felul), dar de data aceasta nu mi-am mai lăsat puterea în farfurie, cum zice o vorbă din popor. La Fajitas Tex Mex te simți atât de bine încât uiți să mai pleci. 


Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.