Skip to main content

Eu nu sunt Nina.


Sunt singură…parcă aşa ar spune Nina lui Cehov în Pescăruşul. În dreptul prăpastiei mă uit cu exaltare privind către mine, acea fiinţă aparent ingenuă care îşi caută cu disperare iubirea.
Îmi cunosc fiecare surâs, fiecare teamă, dar mă simt o străină în această lume anostă. Nu aparţin nimănui. Lacrimile îmi sunt inhibate de avalanşa sentimentelor care îmi răscolesc sufletul. Sunt un frumos ambalaj ce îmbracă un suflet mult prea dur şi cald în acelaşi timp. Nu ştiu să îmi exprim sentimentele. Sunt mai mult politicoasă decât sinceră.
Am iubit o singură dată: mult, pasional, haotic. I-am dăruit inima mea fără să îi cer ceva la schimb. L-am lăsat să se joace cu mintea mea, cu răbdarea mea. El se metamorfozase în universul meu. Acel univers murdar de atâtea cuvinte spuse în minciună pe care eu în fiecare zi încercam să-l curăţ. Speram la iubirea lui.
La un moment dat m-am privit în oglindă şi am zărit o necunoscută care îmi cerea ajutorul să evadeze. În noaptea aceea am vorbit mult cu ea, mi-a povestit toate suferinţele ei. O priveam cu dragoste promiţându-i că îi redau şansa la fericire. Dimineaţa am eliberat-o pe fata din oglindă, l-am smuls pe el de pe tronul inimii mele şi am plecat.
Am decis să îmi acord timp, să mă îndrăgostesc de mine.
Nu sunt Nina. Sunt singură, dar sunt fericită.

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.