Skip to main content

Archery-Airsoft Craiova


Marţi, pe la ora 18:00 m-am întâlnit cu bloggerii la Archery-Airsoft Craiova (în Brazdă, la fosta fabrică de tutun) şi am încercat ceva nou...am tras cu arcul.
Cine mă cunoaşte ştie că sunt tare neîndemânatică, dar spre surprinderea mea nu am reuşit să mă rănesc. Cred că s-a datorat că am ascultat cu atenţie ce ne-a spus Sorin şi apoi rând pe rând ne-a învăţat pe fiecare să tragem cu arcul.
A rămas ca data viitoare să învăţăm mai multe lucruri interesante.
În curând se vor ţine ore de auto-apărare, de arte marţiale filipineze şi de tras cu pistolul.
Pe băieţi îi găsiţi începând cu ora 17:00 aşa că nu aveţi motiv să nu treceţi pe acolo. După o zi de muncă este indicat să eliminaţi stresul la Archery.
Pentru mai multe detalii intraţi pe grupul de Facebook.


Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.