Skip to main content

Europa Season: Finlanda




Iarna a sosit în note muzicale. La Filarmonica Oltenia, săptămâna aceasta a fost dedicată Finlandei, festivalul Europa Season ajungând la cea de-a 7-a săptămână. La concert a fost prezentă Excelenţa Sa, Ambasadoarea Republicii Finlanda, Doamna Paivi Pohjanheimo.


Concertul a fost susţinut de dirijorul Jukka Iisakkila, Sami Junnonen la flaut şi Orchestra Filarmonicii Oltenia.




Din program:
Uuno Klami: “The Cobblers on the Heath” Overture (primă audiţie)
Uljas Pulkkis: Concerto for Fute and Orchestra (primă audiţie)
Jean Sibelius (150 ani de la naşterea compozitorului): Symphony No. 3 in C Major, Op. 52 (primă audiţie)

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.