Skip to main content

Din dorinţa ochilor meiNe priveam cald şi cu sete. În timp ce eram absorbită de privirea lui, el mi-a smuls violent aroganța ce mă îmbrăca, lăsându-mă în imposibilitatea de a reacționa.

Zâmbind, m-a luat de bărbie și în momentul în care credeam că va îndrăzni să mă atace precum o fiară asupra pradei, m-a sărutat lin pe frunte și mi-a îmbrățișat inima. Și a plecat. Cum să plece? Am fugit după el, apucându-l de mână și mi-am smuls singură superficialitatea. I-am zis să rămână. Am căpătat încredere în el, i-am aruncat pe jos neîncrederea în mine și l-am privit cum s-a refugiat în bratele mele, rupându-se de orice ambiție de a mă domina. Era un copil care ar fi dat tot ca acel moment să rămână veșnic. Rece, i-am zâmbit prostesc, îndepartându-l de mine și aruncându-l în realitatea banală, desi îi cerșeam abisul absolut. Mi-a spus că pleacă. Nu l-am reținut, dar am plecat înaintea lui în timp ce mintea si corpul meu striga după el. S-a întors fugind la mine și m-a întrebat ce se va întâmpla cu noi? Nu i-am răspuns pentru că n-am știut. M-a îmbrăţişat și atunci am observat cum indiferența noastră pentru celălalt a dispărut..

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.