Skip to main content

Vernisaj Mixed Media by Veronica and Magnus Svanström
Astăzi am participat la vernisajul Mixed Media realizat de draga noastră Veronica şi soţul ei Magnus Svanström.
Evenimentul a avut loc la 12 Doişpe. Localul a fost înfrumuseţit de minunatele lucrări de artă realizate din materiale mixte.
Aş putea să vă spun mai multe, dar prefer să vă stârnesc curiozitatea prin câteva poze. Restul lucrărilor le puteţi admira la o cafea alături de prieteni la 12 Doişpe.Comments

  1. Ma bucur mult ca ai fost acolo, Bianca, si ca ti-au placut creatiile noastre! Expozitia sau vernisajul nu au fost un scop in sine, pur si simplu s-au intamplat. Insa odata intamplate, a impartasi momentul cu voi a devenit un scop. Sper din tot sufletul ca te-ai simtit bine! Pupici!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.