Skip to main content

Un strop de suflet


Sticla de vin roşu deschisă îşi stinge şi ultima picătură de nemurire
Pe buzele mele care cerşesc
O acută dorinţă de libertate.
Ca un prădător, ai pus la cale un plan de a mă vâna
Atât de însetat şi înfometat de dragoste.
Pregătit să îmi dăruieşti abisul 
Mai deschizi o sticlă de vin,
Eşti conştient că îţi voi bea şi ultima picătură de suflet,
Îţi voi pătrunde în venele minţii tale
Iar simţurile tale se vor contopi cu ale mele...

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.