Skip to main content

Soare în suflet


Ne privim în oglindă. Ne-am maturizat, observăm cum liniile fine încep să îşi croiască drumul pe pielea netedă, dar ne simţim bine. Nu mai suntem copiii care muşcau cu sete din timp pentru a creşte mai repede.
Poate ne-am întoarce în timp să le explicăm că trebuie savurat prezentul linguriţă cu linguriţă; dulcele copilăriei nu trebuie brăzdat de amăreală viitorului ambiguu. O rezonanţă a iubirii pentru sine ne îndeamnă spre aroganţă şi narcisism uitând cu desăvârşire de importanţa iubirii. Zâmbetul rece pe care îl dăruim persoanelor din jurul nostru este construit din gheaţa sufletului nostru. Avem tendinţa de a opri oamenii să ne cunoască şi astfel focul din inima noastră se stinge. În timp va dispărea, iar iarna îşi va aroga supremaţia pe noi. Ne va îngheţa sufletul. Cea mai importantă condiţie de a supravieţui iernii geroase este să permitem primăverii să intre.
Deschide prima fereastră cu aerul cald pentru a te îmbracă cu linişte, apoi altă fereastră pentru a topi dormitorul sufletului. Soarele îţi bate la uşă şi aşteaptă invitaţia ta. Un gram de căldură îţi străbate corpul şi îşi face cunoscut prezenţa încălzindu-ţi sufletul. Te simţi liber. După mult timp poţi respira şi îţi promiţi că este ultima dată când te afunzi în iarnă.
Să învăţăm să zâmbim atât de cald încât să topească şi cele mai reci suflete!

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.