Skip to main content

Recital de Harpă cu Rozalia Pataki şi Roxana Maria Cherciu, corn

Pe 4 septembrie, împreună cu Mirela Coman şi Daniel Boteaam participat la un minunat recital de harpă şi corn. Evenimentul a avut loc la Muzeul de Artă din Craiova unde Rozalia Pataki împreună cu invitata sa, Roxana Maria Cherchiu, ne-au încântat auzul timp de o oră.
Cele două frumoase şi talentate artiste au reuşit prin muzica lor să ne transmită o cunună de emoţii delicate, reuşind să liniştească chiar şi cel mai agitat gând. Publicul s-a lăsat purtat de muzică şi le-a aplăudat călduros pe Rozalia şi Roxana.
DSCN3693 DSCN3790DSCN3710 DSCN3717 DSCN3730 DSCN3736 DSCN3681DSCN3779
Recitalul a făcut parte din seria de evenimente culturale pe care oraşul nostru o realizează, Craiova Muzicală fiind la cea de-a 42-a ediţie.

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.