Skip to main content

Mai avem nevoie de Făt-Frumos?Nu sunt feministă. Consider că barbaţii sunt cei care ne completează; suntem egali ca oameni. A jigni barbatii pentru că unul dintre ei te-a dezamăgit este ca şi cum ai spune că aerul este toxic doar pentru că tu stai într-un mediu poluat. Dacă o femeie este într-o relaţie cu un bărbat pe care o supune la tortură fizică sau psihică atunci este doar vina ei.
Nimeni nu posedă pe nimeni. Suntem liberi să alegem pe cine vrem în viaţa noastră fără a pune stăpânire pe o persoană. Iubirea între un bărbat şi o femeie trebuie să fie curată şi sinceră, nu bazată pe minciună şi manipulare. O relaţie dacă nu se construieşte cu ajutorul ambilor parteneri nu poate rezista. La cel mai mic cutremur se va prăbuşi…peste ea sau peste el. Discrepanţele în cuplu apar încă de la început şi este de datoria amândurora de a decide dacă pot să evolueze sau nu.
O femeie părăsită tinde să creadă că bărbaţii sunt nişte fiinţe malefice care se hrănesc cu suflete ingenue. Astfel, damele îşi focalizează atenţia numai către părţile dăunătoare ale bărbaţilor. Ei primesc diferite apelative monstruoase provenite din frustrarea relaţiei eşuate. Fiecare bărbat este unic aşa cum şi o femeie este. Dacă un bărbat nu te-a iubit aşa cum ai visat, asta nu poate însemna decât două lucruri: nu te-a meritat sau nu l-ai meritat. Nu poţi obliga pe nimeni să te placă, dar în acelaşi timp nici nu trebuie să permiţi oricui să intre în viaţa ta. Gestionează-ţi cu atenţie gândurile şi dorinţele. Decide ce vrei de la viaţă şi nu te mai arunca într-o relaţie doar de dragul de a avea pe cineva.
Tu eşti singura responsabilă pentru viaţa pe care vrei să o ai. Alege să ai lângă tine un bărbat adevărat şi ai să descoperi că toate cuvintele pe care le arunci cu ură la adresa speciei masculine nu fac decât să te urâţească. Un bărbat este o fiinţă minunată! El reprezintă idealul de protecţie pentru noi. În copilărie ascultam cu atenţie poveştile despre prinţi şi prinţese. Răpită de zmeu, tânăra domniţă era salvată de fiecare dată de Făt-Frumos. Dacă ne gândim nu s-a schimbat nimic de atunci. Poate doar modul în care se lasă femeile răpite. Zmeul întruchipează băiatul rău al zilele noastre care ştie cum să cucerească o femeie făcând-o să se îndrăgostească de el.  Singura diferenţă este că în viaţa reală prinţul întârzie să apară sau femeia se satură să aştepte şi evadează singură.

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.