Wednesday, 14 October 2015

În ce constă frumuseţea?


Dar ce fiinţă delicată este femeia! Părul îi atinge cu teamă gâtul şi spatele drept, iar buzele îi sunt colorate de nuanţe delicioase. Ochii îi sunt stâlpii palatului său. Ei sunt adevăraţii protectori ai gândurilor ascunse şi măcinate de dorul dragostei. Cu mâinile sale delicate alină orice durere şi vindecă cele mai imunde gânduri.
Îşi îmbrăca corpul armonios în haine care să îi reflecte personalitatea şi păşeşte cu încredere în această minunată călătorie a vieţii. Zâmbeşte, zâmbeşte des. Este îndrăgostită de viaţă şi caută mereu să reconstruiască lumea cu gândurile sale bune. Femeia este atât de complicată. Îşi plânge iubirile şi neînţelegerile societăţii, hulind lipsa de empatie a unor oameni. Visează să crească frumos şi să fie iubită. Este capabilă să îşi dăruiască pentru totdeauna inima când iubeşte.
În fiecare zi îşi promite să zâmbească cât mai des. Să fie senină chiar dacă cerul este întunecat. O femeie frumoasă nu poartă ranchiună, nu bârfeşte şi este conştientă că timpul său pe acest pământ fermecat este limitat. Aşa că se bucură mereu de viaţă, îşi trăieşte emoţiile cu intensitate şi în fiecare zi ea se redescoperă. Este modestă, nu se laudă. Nu caută intrgi. Se îngrijeşte mereu fizic, dar mai ales spiritual. Preţuieşte educaţia şi îi acordă o atenţie deosebită. O lady cunoaşte bunele maniere şi nu se abate de la ele. Ea este o zeiţă, dăruită de cer pământului pentru a-i da viaţă. O femeie frumoasă ştie să fie feminină şi în acelaşi timp puternică şi independentă. Dar niciodată nu îşi va pierde delicateţea. Poate purta cele mai dure măşti, dar în spatele lor va fi mereu o copilă. Şi cel mai important lucru: ea iubeşte bărbatul. Nu se consideră superioară lui, ci egală. Femeia completează bărbatul.

1 comment:

  1. Mishto ! "Se îngrijeşte mereu fizic, dar mai ales spiritual. "

    ReplyDelete

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!